TOEGANG TOT TALENT

Maak gebruik van Jopp's landelijke netwerk van 200.000 HBO- en WO-studenten. Jopp ondersteunt uw organisatie met werving en een fanatieke selectie op basis van uw wensen en bedrijfscultuur. Door te streven naar een écht partnership kennen wij uw bedrijf en doelstellingen. Samen maken wij uw organisatie future-proof.

UITGEBREIDE DATABASE

HBO/WO niveau

Jopp bereikt landelijk meer dan 200.000 hoogopgeleide studenten en starters met verschillende studieachtergronden en werkervaring.

 

DUURZAME MEDEWERKERS

Zorgvuldige selectie

Jopp selecteert specifiek op mentaliteit en bedrijfscultuur. 89% van alle ontslagen binnen de eerste 18 maanden komen door een verkeerde mentaliteit of culture fit.

 

HECHTE SAMENWERKING

Een ècht partnership

Het maakt ons betrokken met uw bedrijf en bekend met de korte en lange termijn doelstellingen. Jopp is als een verlengstuk van uw organisatie.

Uw organisatie zoekt?

Meer informatie over studenten
STUDENTEN

  • ✓ Op de hoogte van ontwikkelingen.
  • ✓ Gemotiveerd om ervaring op te doen.
  • ✓ Direct flexibel inzetbaar.

Meer informatie over starters
STARTERS

  • ✓ Afgestudeerd en diploma op zak.
  • ✓ Gedreven voor de lange termijn.
  • ✓ Direct fulltime beschikbaar.

Join Our Partner Portfolio

 

Knaek
Eindsprint
Direct Klantcontact
Adyen
Via Van
Ad Hoc Data
Adidas Digital
Apollo Hotels
BjornBurgers®
Motivaction
Effecta
Hanos
Affiliate Marketing Group
Zenit
Traineeship Ondernemen
NODR

 

Vertrouwen moet je verdienen

Een externe partner die u helpt met het vinden van geschikt personeel is een kwestie van vertrouwen. Jopp begrijpt dat. Wij garanderen daarom altijd de eerste medewerker voor de kostprijs ter introductie. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met onze dienstverlening en investeren we samen in een betrouwbare relatie.

  • Duurzame kennismaking
  • Oplossing op maat
  • Eerste medewerker voor de kostprijs

Stuur ons uw vacature en we nemen gelijk contact met u op voor een oplossing op maat!

vacature aanmelden

Partner feedback

Volgende
“Jopp vond binnen no-time geschikte kandidaten voor een nieuwe functie. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook de korte lijntjes en snelle communicatie waren prettig.”
Eindsprint Examentraining
“De voorselectie die Jopp voor ons doet bespaart ons enorm veel tijd. Door zelf te kiezen hoe Jopp ons helpt in het aanmeldingsproces, kunnen de studenten die ze leveren gelijk aan de slag.”
Knaek Promotions
“Wij hebben gewoon goede mensen nodig; punt. Naast het ontwikkelen van de BJÖRNBURGERS® formule heb ik geen tijd om zelf op zoek te gaan naar goed personeel dat direct aan de slag kan. Jopp vindt studenten die met mij deze uitdaging aan willen gaan.”
BJÖRNBURGERS®
“Binnen de niche waarin wij opereren blijft het een voortdurende uitdaging om de juiste studenten en starters aan te trekken. Inmiddels werken we alweer bijna een jaar samen met Jopp en zijn we met name erg te spreken over hun intensieve selectieprocedure. Zij hebben de techniek en ervaring in huis om het kaf van het koren te scheiden.”
Affiliate Marketing Group
Volgende

Bereken gelijk uw tarief!

Tarief berekenen

Whatsapp
We maken gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onze privacy statement.